Tuesday, October 26, 2010

Type A Flower Brooch

on 10/26/2010 12:16:00 AM 0 mesej
Utk Type A ada 4 jenis warna seperti yg terdapat pd gambar, design flower ni mmg cantik sgt, size bunga dlm 10sen, lepas ni sy akan pelbagaikan size bunga dan design tapi buat permulaan setiap 1 design bunga hanya ada 1 shj jadi siapa yg booking dulu akan diberikan keutamaan (reservation valid 3 days only)

Cara pemakaian keronsang  ikut kesesuaian dan kehendak korang, kebiasaannya org akan pakai pada tudung, shawl dan terkini pd tudung ala Yuna tapi untuk yg bertudung pun sgt cantik kalau dipakai pd selendang lilit dan sematkan pd pakaian..memang cun sgt :) 


RM10 available in light pink (including baby brooch)
RM10 available in black (including baby brooch)
SOLD
RM10 available in red (including baby brooch)
RM10 available in dark purple (including baby brooch)

Type B Flower Brooch

on 10/26/2010 12:10:00 AM 0 mesej
Type B design bunganya lain skit dari yg lain, ada 2-3 ton warna..ala2 bunga jepun pun ada , yg ni stok cuma ada 3 warna seperti tertera di gambar atas


Memang tak rugi beli sbb cun sgt

RM10 available in light green (including baby brooch)

RM10 available in light chocolate (including baby brooch)

RM10 available in black (including baby brooch)


Type C Flower Brooch

on 10/26/2010 12:04:00 AM 0 mesej
Type C bunga simple je tapi mmg loveable lagipun yg warna purple lain skit design batu (testing), harap2 nampak comel dan sedap mata memandang, kira yang warna purple design dia special sikit dari yang lain2


Semua design bunga (test market) cuma direka 1 shj..Sha akan design brooch dgn bunga yg lebih comel dan banyak selepas sesi test market dgn saiz bunga yang pelbagai..besar, kecil dan mini size

RM10 available in light blue (including baby brooch)

RM10 available in light blue (not include baby brooch)

Type D Flower Brooch

on 10/26/2010 12:00:00 AM 0 mesej
Type D cuma tinggal yg ni je tapi memang sweet sgt yang ni..comel je kalau pakai ngan baju cotton ke dan kadang2 kalau semat dekat kot atau sweater yg cun bertambah cun dan stylo :)

RM10 available in light purple (including baby brooch)

Monday, October 25, 2010

Type E Flower Brooch

on 10/25/2010 11:54:00 PM 0 mesej
Utk Type E ada 5 jenis warna yg available buat masa ini, design bunga ni mmg comel, sgt cute kalau pinkan ke tudung, size bunga pun dlm 10 sen..mcm Set A,B,C,D dan F, sume last stock, setiap design ada 1 je jadi elok grab cepat ye..akan dtg Sha akan buat lebih byk


Design flower ni antara yang Sha paling suka sbb menyerupai Roses dan perempuan sgt sukakan Roses hehe

Klik pada imej utk review gambar dgn sepuas2nya ok

RM10 available in light blue (including baby brooch)
RM10 available in light grey (including baby brooch)
RM10 available in light pink (including baby brooch)
RM10 available in dark red (including baby brooch)
RM10 available in light orange (including baby brooch)
SOLD
Utk Type B ada 5 jenis warna yg available buat masa ini, design bunga ni mmg comel, sgt cute kalau pinkan ke tudung, size bunga pun dlm 10 sen..mcm Set A, sume last stock, setiap design ada 1 je jadi elok grab cepat ye..akan dtg Sha akan buat lebih byk


Design flower ni antara yang Sha paling suka sbb menyerupai Roses dan perempuan sgt sukakan Roses hehe

Klik pada imej utk review gambar dgn sepuas2nya ok


Type F Flower Brooch

on 10/25/2010 11:39:00 PM 1 mesej
Type F mmg lain dari yg lain sbb design bunga adalah bunga Orkid mcm ni , comel kan? available dlm 2 warna buat masa ini tapi ini set percubaan jadi cuma ada 1 shj utk setiap warna yg dipamerkan, Sha akan membuat projek baru dr masa ke semasa so stay tune ok


Buat pemborong yg berminat, sila e-mail sy utk sebut harga, sha akan bagi price yg sgt ok


Enjoy viewing and shopping perhaps~


RM10 available in light purple (including baby brooch)
RM10 available in light yellow (including baby brooch)

Opening Promo S.A.L.E

on 10/25/2010 11:32:00 PM 0 mesej
Sbg permulaan Sha akan bagi opening promo sale utk korang

Dgn setiap pembelian 3 brooch ke atas entitle utk dpt price RM9 for each

Selepas ni sha akan buat lebih byk jenis brooch tapi untuk entry yg 1st, Sha perkenalkan 6 jenis brooch flower yg cun melecun :)

Happy Shopping!

Salam dari Shaz HandMade

on 10/25/2010 11:04:00 PM 0 mesej


Selain daripada menjual pakaian baby,kiddie. toddler yg cute mute tu, Sha juga berminat nak menjual hasil tgn sendiri..use to read old article..things we made our own is so valuable and it cannot simply buy at the store and it's feel so special and close to ur heart

Tapi Sha pun baru nak mula, sama la juga dgn on9 biz di 
sini , harap kedua2nya mendapat sambutan tapi segala2nya dari Illahi juga..kita hanya mampu merancang dan Dia jugalah yg menentukan..

Mula2 Sha nak wat brooch yg cukup comel ni, lepas ni Sha akan come up dgn something yg lebih best ..harap2 menjadi, nak start mengasah bakat :)
Hopefully ada la yg support..doakan ye? Amin..






 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei