Monday, October 25, 2010

Type E Flower Brooch

on 10/25/2010 11:54:00 PM
Utk Type E ada 5 jenis warna yg available buat masa ini, design bunga ni mmg comel, sgt cute kalau pinkan ke tudung, size bunga pun dlm 10 sen..mcm Set A,B,C,D dan F, sume last stock, setiap design ada 1 je jadi elok grab cepat ye..akan dtg Sha akan buat lebih byk


Design flower ni antara yang Sha paling suka sbb menyerupai Roses dan perempuan sgt sukakan Roses hehe

Klik pada imej utk review gambar dgn sepuas2nya ok

RM10 available in light blue (including baby brooch)
RM10 available in light grey (including baby brooch)
RM10 available in light pink (including baby brooch)
RM10 available in dark red (including baby brooch)
RM10 available in light orange (including baby brooch)
SOLD
Utk Type B ada 5 jenis warna yg available buat masa ini, design bunga ni mmg comel, sgt cute kalau pinkan ke tudung, size bunga pun dlm 10 sen..mcm Set A, sume last stock, setiap design ada 1 je jadi elok grab cepat ye..akan dtg Sha akan buat lebih byk


Design flower ni antara yang Sha paling suka sbb menyerupai Roses dan perempuan sgt sukakan Roses hehe

Klik pada imej utk review gambar dgn sepuas2nya ok


0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei