Thursday, December 16, 2010

Cutey Logo with Mywebface

on 12/16/2010 01:01:00 PM
Suasana : cuaca agak mendung dan officemate pasang lagu Pudar - Rossa dan hari ni puasa..yes saya puasa ye.. a bit tired but still going strong (10 Muharram)


Salam..xdapat nak upload 2 beg yang Sha buat 2 minggu lepas..ada masalah teknikal skit :) **mobile phone is stolen by..hehe just kidding..**


Sha nak tukar nama 'Shaz HandMade' kepada Inspirasi Sha..lebih best kot bunyinya hehe, blog ni more personal dari Shaz Clozet , tempat Sha asah bakat menjahit dan membuat kraf dan jika dah yakin baru Sha jual :) dan juga tempat untuk share apa2 je


Sha tadi baru je godek2 software ni Mywebface, saje buat image display untuk Inspirasi Sha..a total new outlook with new display skin layout, jap Sha printscreen..
Ok la..mcm2 bleh buat dgn Mywebface..very interesting and useful.. u can change whatever u wanna look like..a cartoon and if u have a facebook ..that'll will be more awesome coz u can share it with ur friends..check it out here


maka terhasil la..nowadays so in love with cutey cloudy..donno why hehe 



0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei