Tuesday, December 21, 2010

Sha's edit

on 12/21/2010 02:24:00 PM



Baru je create album Sha’s Edit kat FB, terasa seronok pulak nak berscrap book secara on9 since saya baca archieve yg lama2 dari Maya (sgt minat dgn cara penulisan dia..very relaxing)

Dulu pun ada jugak penah scrap book tapi zaman dulu2 la, tapi xbyk sgt memori yg diingat cuma apa yg pasti fun never dies whenever it contains ART, try it..saya guna crop mom (malas dah guna cara potong-tampal-lekat) hehe lagipun apa guna teknologi kalau tak digunakan..kan?

Salah satu scrapbook feature saya buat smlm..erm saja nak upload untuk saje suka2 coz nak lawan seni kak Maya..susah J



Pic Zafar yg comel lote ..nak ke Johor menghadiri perkahwinan adik ipar..betul2 ceruk Johor..8 jam perjalanan dan Zafar hanya tido selama 2 jam (waktu yg lain..sila fikir sendiri hehe)

Penat perjalanan tak sepenat melayan keletah Zafar..anak yang pertama, kesabaran masih lagi belum teruji dgn baik..tu la selalu tak dengar nasihat mak sendiri tapi eh, saya anak yang baik..

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei