Thursday, December 23, 2010

Simple Bag with Fab Fabric

on 12/23/2010 11:27:00 AM
Sebenarnya ni beg yang ke-2 sha hasilkan, yg pertama tersimpan dlm handphone yg sedang dibaiki jadi blum dpt lagi diupload..nanti2 la bila senang..sha beli fabrik Jepun ni dari Sue MyBotang Shoppe..fabric dia semuanya comel2 belaka..dia beruntung sbb tinggal kat Jepun dan boleh dpt harga kain cotton yg murah-murah..(jeles..jeles) J

Sha cantumkan fabric yg sha  dapat dari Sue dan jahit,, sha buat 4 part coz kebetulan fabric coklat, pink dan hijau ni seakan2 sama jadi memang mudah la nak gabung dan jahit, tapi take time dalam 2 hari juga coz Zafar byk meragam..



Papepun ni beg kedua sha..nak jadi lebih produktif pun kena amik masa cam blogger yg totally amazing lain yg otai dlm menjahit..sha cuma beginner yg  amatur je hehe

Ya..beg ni sendiri pakai hehe..lagi pic spt di-bawah

Lately, asyik hujan je kan, nak buat apa pun mcm malas..pegi keje malas, berniaga kat blog malas..kat FB pun malas..baru siap potong kain nak buat 1 lg design tapi xtau bila nak jahit..sebab MALAS hehe

Dah dgr video  Vitas – Opera 2 kat Youtube?? Sha dgr malam tadi..rasa seriau plak.. tapi penyanyinya comel..tgk skali  cover song..kompom gelak tapi kalau yg ni kompom asyik teringat je..creepy J

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei