Monday, January 10, 2011

Lynn's Bursday Giveaway

on 1/10/2011 10:23:00 AM 1 mesej
Dapat tau GA ni dari Shida..sila singgah sini utk tgk barang2 dia yg super duper cute, Sha selalu jadi silent reader pastu jadi follower dia tapi melalui akaun kedai blog Sha juga >>> Shaz Clozet

Sha tau GA ni pun dari kedai blog sendiri :)  ni first time Sha singgah blog Lynn..rajin nyer dia snap pic decor-decor ni..sgt bagus utk jadik inspiration pembuat decor..sama gak mcm Lynn, sha pun minat bab2 english decor, cottage, country inspiration, boleh gila la klu dpt singgah kedai decor..mau kena tarik telinga suh balik baru sha balik kot haha..selain decor, sha pun ada gila yang sama pada buku-buku..mahu saja dijeling guard baru balik huhu

Tak lupa gak..Selamat Hari Lahir Lynn..moga kedai blog Lynn bertambah sukses..semoga apa yg dicita kan terlaksana tahun ni..Sha pun doakan rezeki melimpah ruah buat empunya badan

ok jom la join..sha tag dorang ni..hopefully korang join ye..click je pada banner, ok Lynn Sha dah letak GA contest di side bar n blog list

Friday, January 07, 2011

Saya Mau GA dari Miss Librarian

on 1/07/2011 03:44:00 PM 0 mesej

Dapat tau GA dari >>> Warnida   hehe 

My First Ever link to blog..bestnya dia dapat pegi jalan2 jauh,mesti syokkan? Sha doakan selamat pergi dan balik..moga2 selamat balik bawak hadiah utk saya ye..hehe (perasan je lebih)

Tapi Sha selalu xlucky bab GA contest..selalu sipi2 je nak kena..ishhh la tapi tak kisah la kan janji dapat kwn baru, dapat share cerita kan..tukar pandangan..mana la tau kot ade yg baik hati nak bagi hadiah **batuk2..hehe**

Sha browse cite2 dia..pasal UITM, tips kecantikan..gorgeous wedding pic...mcm2 la, best baca tapi byk betul tagline Opss..no copy copy ok..padahal nak bukak link ke tab baru je..senang skit baca, ni mesti ada kes copyright ye? 

Ok la Sha nak tag 2 kwn Sha ni..psst..guys jom join!


Wednesday, January 05, 2011

Kedai Baby First Giveaway

on 1/05/2011 05:41:00 PM 0 mesej



Google tadi and click image so terkeluar la Giveaway anjuran kedai baby ni, 1st time berkunjung pun dah minat abis ngan items yg dijual, Sha pun menjual juga baby items mcm Kedai baby juga dan memang comel sangat selection barangan2 dia..antara yang Sha suka tgk adalah..

car travel bottle warmer
Memang sangat bagus dan very convenient..sbb kalau nak harap sgt termos, kadang jadi sejuk je lagipun bukan boleh tahan lama especially for long travel..comey Nak tau lebih lanjut, jom ke sini

Sha nak tag 5 loveable friends ni and join ye guys..  J  click je kat image utk info lebih padat..to kedai Baby fully support for your opening on9 store

 

Saturday, January 01, 2011

2011..buka buku baru

on 1/01/2011 05:20:00 AM 0 mesej
Alhamdulillah..menginjak juga ke tahun 2011, mcm2 dah pikir nak buat..azam 2011 la katakan padahal yg lama pun blum dapat fully finished hehe tapi kira ok apa..at least ada jugak yg dpt dilaksanakan dan ada jugak suprising outcome contohnya berniaga ON9 coz seriously memang saya not talkative person ..konon2 suka bekerja belakang tabir la konon..maybe ada la yg tersurat yg telah dirancang illahi coz saya dah byk kenal kwn2 yg best di alam maya

Looking back 2010

  • Kelahiran Muhd Zafar Afif yg super comel…masih lagi terasa keajaiban kelahiran..gosh!
  • Pembukaan little bisness di blog dan FB..masih tak percaya
  •  Start buat handmade stuff..serious fun..triple joy
  • Learn a lot tutorial..everyday surfed the web..looking for something light stuff to do..i even print 1 whole book, can u believe that ..OMG!
  • My marriage turn 1 year  JJJJJJ
Looking forward the 2011

  • I’m hoping to be the better person especially to my family..for the sake of them
  • Baiki diri utk jadi isteri yg solehah kpd suami..i’m not in my best mood everytime so sorry for that
  • Learn to be the good mother that my lil son will always look up to and set a good example to him..Zafar byk mengajar ummi tentang kehidupan dan kebahagiaan in a simple of way
  •   Bersedia utk lebih bekerja-keras demi nak capai impian dlm kerjaya dan stabil my financial economy
  • Always give a mental note to my self..simple is better..try not complicate things and always be optimistic and never over thinking of what will happen next..yup I’m like that all the time..tak hairan la kalau suami slalu membebel haha
Lagi?

Will add more in my diary..oh blum beli lagi la, nak cari yg comey comey skit J..2010..erm erm..batuk2 skit, mcm  xtulis pape je pun except for stampled bills and try-to-do Next List haha..

Happy 2011 all..
 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei