Saturday, January 01, 2011

2011..buka buku baru

on 1/01/2011 05:20:00 AM
Alhamdulillah..menginjak juga ke tahun 2011, mcm2 dah pikir nak buat..azam 2011 la katakan padahal yg lama pun blum dapat fully finished hehe tapi kira ok apa..at least ada jugak yg dpt dilaksanakan dan ada jugak suprising outcome contohnya berniaga ON9 coz seriously memang saya not talkative person ..konon2 suka bekerja belakang tabir la konon..maybe ada la yg tersurat yg telah dirancang illahi coz saya dah byk kenal kwn2 yg best di alam maya

Looking back 2010

  • Kelahiran Muhd Zafar Afif yg super comel…masih lagi terasa keajaiban kelahiran..gosh!
  • Pembukaan little bisness di blog dan FB..masih tak percaya
  •  Start buat handmade stuff..serious fun..triple joy
  • Learn a lot tutorial..everyday surfed the web..looking for something light stuff to do..i even print 1 whole book, can u believe that ..OMG!
  • My marriage turn 1 year  JJJJJJ
Looking forward the 2011

  • I’m hoping to be the better person especially to my family..for the sake of them
  • Baiki diri utk jadi isteri yg solehah kpd suami..i’m not in my best mood everytime so sorry for that
  • Learn to be the good mother that my lil son will always look up to and set a good example to him..Zafar byk mengajar ummi tentang kehidupan dan kebahagiaan in a simple of way
  •   Bersedia utk lebih bekerja-keras demi nak capai impian dlm kerjaya dan stabil my financial economy
  • Always give a mental note to my self..simple is better..try not complicate things and always be optimistic and never over thinking of what will happen next..yup I’m like that all the time..tak hairan la kalau suami slalu membebel haha
Lagi?

Will add more in my diary..oh blum beli lagi la, nak cari yg comey comey skit J..2010..erm erm..batuk2 skit, mcm  xtulis pape je pun except for stampled bills and try-to-do Next List haha..

Happy 2011 all..

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei