Wednesday, January 05, 2011

Kedai Baby First Giveaway

on 1/05/2011 05:41:00 PM



Google tadi and click image so terkeluar la Giveaway anjuran kedai baby ni, 1st time berkunjung pun dah minat abis ngan items yg dijual, Sha pun menjual juga baby items mcm Kedai baby juga dan memang comel sangat selection barangan2 dia..antara yang Sha suka tgk adalah..

car travel bottle warmer
Memang sangat bagus dan very convenient..sbb kalau nak harap sgt termos, kadang jadi sejuk je lagipun bukan boleh tahan lama especially for long travel..comey Nak tau lebih lanjut, jom ke sini

Sha nak tag 5 loveable friends ni and join ye guys..  J  click je kat image utk info lebih padat..to kedai Baby fully support for your opening on9 store

 

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei