Monday, January 10, 2011

Lynn's Bursday Giveaway

on 1/10/2011 10:23:00 AM
Dapat tau GA ni dari Shida..sila singgah sini utk tgk barang2 dia yg super duper cute, Sha selalu jadi silent reader pastu jadi follower dia tapi melalui akaun kedai blog Sha juga >>> Shaz Clozet

Sha tau GA ni pun dari kedai blog sendiri :)  ni first time Sha singgah blog Lynn..rajin nyer dia snap pic decor-decor ni..sgt bagus utk jadik inspiration pembuat decor..sama gak mcm Lynn, sha pun minat bab2 english decor, cottage, country inspiration, boleh gila la klu dpt singgah kedai decor..mau kena tarik telinga suh balik baru sha balik kot haha..selain decor, sha pun ada gila yang sama pada buku-buku..mahu saja dijeling guard baru balik huhu

Tak lupa gak..Selamat Hari Lahir Lynn..moga kedai blog Lynn bertambah sukses..semoga apa yg dicita kan terlaksana tahun ni..Sha pun doakan rezeki melimpah ruah buat empunya badan

ok jom la join..sha tag dorang ni..hopefully korang join ye..click je pada banner, ok Lynn Sha dah letak GA contest di side bar n blog list

1 mesej:

azleen on January 10, 2011 at 2:07 PM said...

Thanks 4 the loveeely wish...Terima kasih sudi join 1st GA saya...Mission Complete!!!GOOD LUCK!!!

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei