Friday, January 07, 2011

Saya Mau GA dari Miss Librarian

on 1/07/2011 03:44:00 PM

Dapat tau GA dari >>> Warnida   hehe 

My First Ever link to blog..bestnya dia dapat pegi jalan2 jauh,mesti syokkan? Sha doakan selamat pergi dan balik..moga2 selamat balik bawak hadiah utk saya ye..hehe (perasan je lebih)

Tapi Sha selalu xlucky bab GA contest..selalu sipi2 je nak kena..ishhh la tapi tak kisah la kan janji dapat kwn baru, dapat share cerita kan..tukar pandangan..mana la tau kot ade yg baik hati nak bagi hadiah **batuk2..hehe**

Sha browse cite2 dia..pasal UITM, tips kecantikan..gorgeous wedding pic...mcm2 la, best baca tapi byk betul tagline Opss..no copy copy ok..padahal nak bukak link ke tab baru je..senang skit baca, ni mesti ada kes copyright ye? 

Ok la Sha nak tag 2 kwn Sha ni..psst..guys jom join!


0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei