Wednesday, May 25, 2011

Hadiah buat bonda

on 5/25/2011 03:04:00 PM
Ini cerita pagi semalam

Saya nak ke opis pagi semalam...Sha  bawak sekali  Mini Deko  Cushion  yang dibuat untuk ibu tercinta (sempat snap pic  ye)

Al-kisahnya fabrik ni mak sha  yang punya, dia suruh Sha buat je Mini Deko Cushion sebab kebetulan Sha pun belum lagi belikan dia apa-apa untuk hari ibu jadi Sha pun buat , Beg yang ada sekali tu Sha buat sendiri juga (sila baca entry yang lepas)

Simple je hasil tangan Sha, since fabrik pun ala-ala kedesaan gitu jadi nak spice upkan handmade Sha gunakan ribbon tape yang Sha suka guna time  wrapping packages customer..ribbon tape polka dot ni Sha beli dekat area rumah ibu

So ini la hadiah Sha pada ibu, walaupun tak semewah mana tapi hasil tangan Sha ni tak boleh dibeli dimana-mana melainkan dari Sha sendiri hahahahha...*gelak besar*

Interested ke? E-mail Sha k utk tempahan lanjut, Sha suka buat ready order je sebenarnya coz kadang Sha memang takde masa, ni pun selesai buat ibu Sha punya (yang dijanjikan awal Mei baru dapat dibuat huhu..)

Lepas ni projek Sha plak adalah sekian :~ *check list Sha la konon*

è      Mini Deko Cushion – untuk Giveaway Winner, dah potong kain..nak melilau cari lace hehe
è      Mini Deko Cushion – untuk ready made stok, dah potong kain..nak melilau cari lace gak
è      Smoochie Brooch – untuk consolidation winner, total 12 brooch ..nak cari lace gak..dah abis!
è      Nak wat cutey pincushion-untuk ready made stock

Soalan cepu mas : anak Sha susah nak tido lena skang ni jadi asyik la menganggu Sha nak menjahit..cuaca panas agaknya kot..perlu ke beli aircond? Ataupun mesin sejukkan udara (ala-ala aircond  tak jadi la konon)..fenin fenin hehe

Good day my fav people (You)  :)

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei