Tuesday, May 03, 2011

Mini Deko Cushion

on 5/03/2011 11:23:00 AM



Ye ni bukan idea original, sha pun dapat idea lepas beli design yang sama dari kedai.


Sha nak bagi hadiah kat member kahwin..so pikir2 sha nak ikut je idea ni..very cute tapi warna original gift sha nak bagi gloomy sikit..takkan nak bagi gift warna gloomykan macam boleh memuramkan lagi keceriaan bilik so semalam masa nak kenduri kahwin member, sha sempat jahit malam sebelumnya, idea dah datang 2-3 hari lepas dan kain dah dipotong siap2 (main agak2 je measurement dia) jadi hari sabtu cuma tinggal potong dan jahit..Alhamdulillah menjadi juga (senyum sorang2 pas tu)


Memang cadang nak bagi gift yang lain dari yang lain dan memang lain pun sebab sha jahit sendiri hehe, kebetulan sha ada fabric leftover dari small project yang lepas (tak teringat nak display pic kat sini)

Jadi ini lah dia, sila lihat dengan menutup sebelah mata sebab mungkin ada yang cacat – cela di situ ye J

Minat? Sha terima tempahan untuk membuat sebijk dan serupa seperti didalam gambar, atau kalau ada tempahan yang memerlukan warna yang disukai, boleh..boleh no problem je

Oh ye, mini deko cushion ni ada bau aromateraphy..buat masa ni sha offer 3 jenis aroma iaitu Lavender, Lime and Tulip

Head over to FB Shaz Clozet under album Hand-Sew dan untuk tempahan e-mail saje pada sha shaz.handmade@gmail.com

Have a great day friends!    

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei