Thursday, May 19, 2011

Sepatu Merah First Giveaway

on 5/19/2011 05:18:00 PM
Sila klik pic di atas untuk join GA ni ye
Sha nak try join GA yang dibuat oleh Sepatu Merah sebab sha minat ngan plushie..tak sangka pulak sebab baru je surf web konon nak buat plushie..jenuh cari pattern teddy bear hehe..dapat memang dapat dan akan dicuba, nanti-nantikan la entry plushie Sha (tengah adjust timing nak buat)

Tapi yang Sepatu Merah buat ni memang cantik la..sangat kreatif (dah pk kat ner nak cari port baring-baring dengan plushie ni..best!)

Bagusnya Cik Sepatu Merah masih study lagi tapi ada juga masa nak menjahit..ye crafting memang best kan..betul-betul hilang tension kan..

Macam-macam barangan handmade Sepatu Merah buat...antaranya >>>>>>>

Fabric Plushies Felt Craft Keychain Pencil Case Round Bag Sling Bag Softies Tote Bag

Sha wish yang terbaik untuk cik Sepatu Merah..hidup crafting dan handmade !!

Jiwa kita serupa la hehe 

1 mesej:

zulaikha on May 19, 2011 at 7:26 PM said...

thanks for joining the giveaway and the review...appreciate it a lot :)

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei