Tuesday, May 03, 2011

Smoochie Button Brooch

on 5/03/2011 11:00:00 AM

2-3 menjak ni tangan gatal je nak menjahit, nak cari small project pastu bila nampak Sue My Botang ada buat tutorial pasal lace brooch, Sha pun cuba la..tak sangka menjadi pulak dan keempat-empat brooch ni pun dah selamat menjadi hak milik adik hehe


Buat masa sekarang Sha boleh go 30 pieces dalam seminggu dan sha buka tempahan utk majlis2, sha akan buat mcm2 variasi (saje test market..ehem)

Sha letak dalam album on9 niaga under Shaz Clozet since ni pun kecil-kecilan je, berminat? head on to Shaz Clozet FB ye and thanks for the support..







serius comel....macam2 design akan menyusul kemudian :)


0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei