Friday, June 17, 2011

Sibuknya Orang Tu

on 6/17/2011 03:34:00 PM 0 mesej
Sibuknya saya...ya saya nak pindah  rumah..InsyaAllah bulan Julai ni jadi banyak juga plan menjahit dan menyiapkan barangan kraf tertangguh tapi saya bersyukur sebab banyak juga material menjahit saya dah dapat cari  *happy*

Malam tadi sempat buat dua bijik Lovey Brooch..cemana kah rupanya? Nanti Sha akan upload tapi  tunggu Sha perkemas dan cantikkan lagi..nak jahit banyak skit jadi baru puas nak share dengan korang

Sibuk packing barang sikit-sikit  dan hantar ke rumah baru sebab ada Zafar sangat la leceh nak mengemas dan mengangkut barang-barang kalau dibuat sekaligus jadi memana je barang yang boleh diangkut dengan kereta Sha angkut siap-siap jadi kerja akan sistematik la ye tak?

Hari-hari pening  sebab asyik pikir  packing-packing, pindah-pindah dan yang sewaktu dengannya

Doakan Sha dan keluarga menyelesaikan urusan perpindahan dengan jayanya..moga-moga Allah mempermudahkan urusan kami

Amin

Monday, June 06, 2011

Ragam si kecik

on 6/06/2011 04:10:00 PM 0 mesej
Memang betul-betul challenging la kalau nak drive bawak si kenit dalam baby seat


Kalau dia nak duduk elok-elok sambil gigit kepala Mr.Elmo takpe..ni kita yang rasa nak gigit kepala dia sebab dia asyik menghulur  tangan nak duduk kat riba kita sambil meroyan-royan *hilang bunyi merdu lagu di radio tsk tsk*

Sabo jer la

Skang ni ok la skit tapi still kena benti susukan dia dulu baru bleh gerak, itu pun dia pandang kita dengan muka seposen *ummi buat muka keras..huh!*

Dah 5 kali trip bawak Zafar dalam baby seat, baru ok nampaknya..yang best kalau dia tertido, baru boleh drive dengan amannya..

Pic ni time saya benti kat cross over jambatan lepas LKSA..merengek-rengek, last-last berenti meyusukan dia dulu dan dia senyum dengan bangganya..huh
 Nasib baik dia nampak comel dengan baju Sneaker nyer..kalau tidak harus kena gigit pipi tu!

Small Note : belum lagi try mini mesin jahit sebab sibuk nak berpindah jadi banyak luang masa pergi membersih rumah. Pindahnya lambat lagi hehe

Friday, June 03, 2011

Apa Yang Baru?

on 6/03/2011 05:06:00 PM 0 mesej
My latest purchased..yummy :) *seharian tengok puas-puas pun takpe..ahhhhh*

Terima Kasih kepada dorang ni yang menjual button yang sungguh mengiurkan! hehe



sila terjah blog dorang ye utk info lebih lanjut dan order kalau mahu

ok saya off nak pergi menyusun button2 yg comey ni...bye!
 
 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei