Monday, June 06, 2011

Ragam si kecik

on 6/06/2011 04:10:00 PM
Memang betul-betul challenging la kalau nak drive bawak si kenit dalam baby seat


Kalau dia nak duduk elok-elok sambil gigit kepala Mr.Elmo takpe..ni kita yang rasa nak gigit kepala dia sebab dia asyik menghulur  tangan nak duduk kat riba kita sambil meroyan-royan *hilang bunyi merdu lagu di radio tsk tsk*

Sabo jer la

Skang ni ok la skit tapi still kena benti susukan dia dulu baru bleh gerak, itu pun dia pandang kita dengan muka seposen *ummi buat muka keras..huh!*

Dah 5 kali trip bawak Zafar dalam baby seat, baru ok nampaknya..yang best kalau dia tertido, baru boleh drive dengan amannya..

Pic ni time saya benti kat cross over jambatan lepas LKSA..merengek-rengek, last-last berenti meyusukan dia dulu dan dia senyum dengan bangganya..huh
 Nasib baik dia nampak comel dengan baju Sneaker nyer..kalau tidak harus kena gigit pipi tu!

Small Note : belum lagi try mini mesin jahit sebab sibuk nak berpindah jadi banyak luang masa pergi membersih rumah. Pindahnya lambat lagi hehe

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei