Friday, June 17, 2011

Sibuknya Orang Tu

on 6/17/2011 03:34:00 PM
Sibuknya saya...ya saya nak pindah  rumah..InsyaAllah bulan Julai ni jadi banyak juga plan menjahit dan menyiapkan barangan kraf tertangguh tapi saya bersyukur sebab banyak juga material menjahit saya dah dapat cari  *happy*

Malam tadi sempat buat dua bijik Lovey Brooch..cemana kah rupanya? Nanti Sha akan upload tapi  tunggu Sha perkemas dan cantikkan lagi..nak jahit banyak skit jadi baru puas nak share dengan korang

Sibuk packing barang sikit-sikit  dan hantar ke rumah baru sebab ada Zafar sangat la leceh nak mengemas dan mengangkut barang-barang kalau dibuat sekaligus jadi memana je barang yang boleh diangkut dengan kereta Sha angkut siap-siap jadi kerja akan sistematik la ye tak?

Hari-hari pening  sebab asyik pikir  packing-packing, pindah-pindah dan yang sewaktu dengannya

Doakan Sha dan keluarga menyelesaikan urusan perpindahan dengan jayanya..moga-moga Allah mempermudahkan urusan kami

Amin

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei