Wednesday, July 06, 2011

Da House

on 7/06/2011 11:43:00 AM
Da House
example of using method
Looking at the beautiful (flower) , cutey (animal toys), yummy (cupcakes) or scary (weird toys) is making me feel nauseous and almost vomit if I still the one that left behind with nothing on NEW sewing project

Ya saya bercakap tentang seni felt yang sedang melanda dengan hebatnya.. :)
Pusing kanan..felt brooch
Pusing kiri..felt toys
Pusing 360 darjah pun felt craft

Very creative kan? 
 
Selalunya kalau kita tak biasa buat projek dengan felt ni, kita akan mulakan dengan simple-simple project macam brooch ke tapi Sha langkau semua tu dan buat project ni

So sha start surfing the web for the tutorial on how to do it and my best partner in-crime is Google hehe..sehari tak jumpa Google boleh pening

I came across with this project and it look so yummy-mushy dan kebetulan Sha berpindah ke rumah baru jadi Sha buat nicely and hang it at the door (the link to the pattern will be add soon)

Sha add teddy bear oil (smells so yummy) inside the felt

Interested? Sha prepare exacty the same in 3 different size :

Size S – RM5 (cukup sesuai utk digantung didalam kereta )
Size M – RM8 (gantung kat bilik, ruang tamu etc.)
Size L – RM10 (gantung pada pintu rumah, etc)

Kalau ada specific instruction color felt nak choose..boleh Sha tiada masalah untuk proceed order, sila e-mail/sms Sha utk tempahan ok

p/s : dah selesai berpindah *sengih sorang-sorang*

2 mesej:

Cik Mai on July 13, 2011 at 12:59 PM said...

comeinye..

Shaz Clozet Life on July 13, 2011 at 3:50 PM said...

thanks cik mai :)

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei