Monday, October 31, 2011

1st Day

on 10/31/2011 02:21:00 PM
I lov my family :)

Zafar first day di Pusat Jagaan hari ni, i'm so So nervous T_______T

1st time dia dijaga oleh pusat jagaan (tolak ke tepi perasaan susah hati) sebab malas la hantar pada pengasuh yang jaga di rumah sebab banyak sangat songehnya..(too much drama can kill you..hurmmm)
so better choose this option

Call Cikgu Zu just now and she's mentioned that my lil boy is doing just fine (OMG i just wanna take  a long deep breath after hearing that)

"Tentunya Zafar nangis memula dan lepas tu lepas ada nyanyi-nyanyi dia ok je, dia main ngan kengkawan so ok je, don't worry kay" (ok..ok i will but still pray Allah will be with him..guide him too)

Small Note : Hopefully dia tak nakal sangat, semalam dah memanjat meja yang ada barang jahit..aduhaiii rasa nak gigit kaki tu :)

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei