Tuesday, October 25, 2011

Penat

on 10/25/2011 03:18:00 PM
Penat!

Penat la…memang sekarang sangat penat..bisnes pun put off sebentar, bukan sebab penyakit M tapi memang penat

Zafar dah makin ‘bijak’..segala energy semuanya pergi pada dia je, rutin pagi-pagi macam biasa kena hantar dia ke tmpt pengasuh (tingkat atas je)

Balik keje, dengan nak menghadap dia lagi..hmmm

Nak memasak lagi..hmmm (tengah malam pun boleh masak pancake/lemping untuk dia)

Kain berlipat nak kena jenguk balik ni, En. Suami dah kerja timing lain so malam-malam memang berdua je sekarang ni dengan Zafar..Imagine nak mengemas rumah (everyday kena kemas kalau tidak.macam hutan la jadinya..ok tak la cam hutan tapi rimas kalau rumah semak), basuh baju (ok tu pun tunggu kain penuh sebakul..save elektrik la konon), nak mengemop, nak gosok baju (kalau rajin gosok untuk 5 hari bekerja..kalau tak rajin? Hehe sendiri pikir la ek)

Next entry nanti nak post khas perkembangan Zafar pada umur hampir 1 tahun 6 Bulan so nanti boleh la sesapa read and view kelasakkan Zafar sekarang ni, honestly macam mana nak tambah adik kalau dia makin buas?..aduiii

Memang penat tapi syukur sangat sebab dia jarang kena sakit lepas tu gembira tengok dia membesar dengan bijak huhu 

Syok juga express feeling kat blog sendiri kan? Very distressful hehe

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei