Tuesday, January 31, 2012

Let's read together

on 1/31/2012 01:40:00 PM

Semua orang busy bee sekarang ni..especially kalau kita kerja 8.30 pagi - 5.30 ptg (in my case) pastu dengan gelaran ummi dan isteri jadi dah tentulah masa kita limited kan kan..

 tapi just my 20 cent opinion..kita kena sentiasa ingatkan Dia..kita hadir ke bumi kerana Dia dan kita akan menuju kepadaNya juga nanti so apa kata kita cari masa (daripada sibuk berborak tak tentu hala tu kan) dengan membaca Al-Quran

i share this link given by my dearest friend..kalau kita busy cemana pun kat opis..masa lunch time nak tunggu solat Zuhur, we can always read Al-Quran and the best part is it's ON LINE

*happy happy*

jom baca Al-Quran

sila ke sini

Oh belum lagi buat entry pasal Zafar and the new year..nanti lah

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei