Thursday, February 23, 2012

Kerana Dia

on 2/23/2012 05:27:00 PM

sumber pic : islam-quotes

Dress cantik-cantik untuk suami takpe..tak salah lagi digalakkan

Dress cun-cun untuk diri sendiri punya mata pun takpe..tak salah

Dress canggih-manggih untuk tontonan awam (terutama dengan niat kerana nak bagi kaum adam terliur..sangat salah) ,

nak bagi jeles kawan-kawan perempuan (sampai kawan pompuan tu jeles giler dan dengki )

yang akhirnya memakan diri kita bila kita mula riak (bajet hot dah tentu)

dan bila kita mula pandang sinis pada pemakai tegar sederhana dan ringkas (orang tu tak nak jadi butik bergerak ok) 

Segalanya harus kerana Dia  :)

Note : mungkin tak jadi ke Pulau Pangkor Mac ni sebab ada kelas! -_______-

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei