Thursday, February 16, 2012

Nak feeling holiday :)

on 2/16/2012 05:26:00 PM


Tengokkan gambar yang cun-melecun ni..rasa macam nak feeling holiday la..(huhu)


lamanya dah tak pergi holiday jauh2..planning nak ke Cameron/Genting Highland pun asyik la tak jadi :( time sebelum dpt anak dapat la pergi berdua tapi bila dah bertiga..sampai sekarang tak pas ke sana..

Mesti syok tengok Zafar main game kat outdoor and indoor activity kat Genting atau lari-lari kat Strawberry Park kat Cameron Highland..(kompom ada bab lari coz Zafar memang suka berlari-lari hehe)


okeh..dah bayang semua tu :)

24-25-26 Mac ni mungkin la pergi ke Pulau Pangkor (last pergi situ time Tingkatan 2..lama giler) , kali ni pergi ramai-ramai macam dulu gak..

kira family big trip la tapi harap-harap la jadi sebab planning sebelum ni semua gagal..last2 jalan kat situ-situ je la

have a nice day korang :)

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei