Tuesday, August 28, 2012

Selamat Hari Raya

on 8/28/2012 01:32:00 PM 0 mesej



pagi-pagi bangkit tido
hati gembira anak yang tersayang
semakin bijak
semakin comel
semakin nakal (adussss...part ni tak tahan)

pose zafar di pagi Syawal :)

dah register subjek baru utk sem 2 :

ACC114 - introduction to accounting
ADS460 - management principles and practises
ECO415 - economics
LAW245 - malaysian legal system 

total kredit jam : 12 so kira sem 2 ni nak cuba sehabis mungkin dapat dekan..insyaAllah

Ya Allah moga dipermudahkan pembelajaranku ini..
dan lulus dengan cemerlang
Ameen..

Friday, August 17, 2012

Syawal datang lagi

on 8/17/2012 04:27:00 PM 1 mesej

Masih di ofis lagi ketika ini..(lagi sejam je lagi.....pastu saya bebas!!)

tak la kemana pun..orang lain balik kampung jauh, kami dekat2 sini je

esok sibuk lagi nak mencari kopiah anak dgn suami (ada je benda tertinggal kan?)

segalanya serba sederhana..lebih kepada anak

Dia dah dapat baju Mickey Mouse yang comey (kaler putih..memang risau cepat kotor tapi sgt sgt cute bila dia pakai), ingat nak beli seluar jeans Mickey Mouse juga since dia suka sgt dgn MM tapi dah terbeli seluar jeans awal-awal

 -_____________________-

abah Zafar sibuk kerja..

ummi sibuk ajak ke Daiso haha

tapi nak kena pikir gak pendaftaran sem ke2 28hb ni..tgh pikir nak amik 4 ke 5 subjek huhu

Selamat Hari Raya :)



Wednesday, August 15, 2012

Goodbye Ramadhan

on 8/15/2012 01:31:00 PM 0 mesej
Selamat Tinggal..

Doakan kita bersua lagi :(


Friday, August 10, 2012

Pic yang comel

on 8/10/2012 01:32:00 PM 0 mesej
My Parents
Semua orang nak ever-lasting marriage kan? me too..i hope i can be just like my parents..still lovey dovey, still usik mengusik, still sakat menyakat..i wish for the same for my marriage *happy tears falling down*  :)

May Allah bless u mama & papa

Zafar dan mak su Ain
ini pic instagram Ain (adik bongsu 8 out of 8 hehe) dan new update pic Muhd Zafar Afif yang dah berusia 2tahun 2bulan (sok genap 2thn 3bln) 

don't ask me why she's holding a ruler..pun tak paham

masih lasak.masih comel dan semakin bijak (ummi exhausted everyday..not to mention his over interested on Ultraman..hari-hari kena dengar ayat Ultraman..hari-hari ummi kena jadi 'raksasa'..hari-hari ummi kena fire dengan zafar ultraman)

but i'm always happy and very grateful to have u dear

Alhamdulillah..

on 8/10/2012 01:06:00 PM 0 mesej
Sibuk dgn study..online biz clothing utk baby pun tertangguh..haishh

handmade je yg masih lg ON..sila ke Shaz Clozet untuk melihat koleksi


pape pun Alhamdulillah dan syukur sesangat keputusan exam sem 1 ni memberangsangkan..tak sangka dalam kesibukan dapat juga A dalam beberapa subjek..

ok kalau full time student.....i'm sure i can do so much better in getting straight A's but being e-pjj student while working, having a family to take care of and lots of other responsibility..it's very very challenging

sok nak exam..malam tu baru nak menghadap buku..itupun kalau Zafar reti tido diam2..(selalunya tak)

happy!

Salam Ramadhan buat kengkawan :) dan Salam Syawal juga

dah beli persiapan raya? kami sekeluarga simple je..sehelai baju je semua (kain baju melayu beli kat Nagoya), yg penting dapat sambut dgn keluarga kan?

ni subjek Sha amik utk sem 1 (Thank U Allah for not letting me failing on math..we both know how much i hate it hehe)

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei