Wednesday, October 03, 2012

Pergi @ tak pergi?

on 10/03/2012 01:59:00 PM
Holiday/Vacation = relaxing mind

sapa tak suka pegi holiday kan? (yer..saya pun tak terkecuali..bohong la kalau kata tak suka kan?)

walaupun malas nak packing baju-baju..especially bila dah ada anak ni (syok lagi pack barang dia..susu dia, baju matching-matching, kasut dia lagi tu belum masuk snack dia hehe)

tapi kalau opis buat trip?

imagine jimat BANYAK duit tu.... (yer saya memang kedekut skit untuk diri sendiri)


so... nak pergi ke tak pergi? lama...3 hari tinggalkan 2 lelaki yang tersayang (Zafar dan abah dia)

Destinasinya? Langkawi (tak pernah pergi okay..)

kalau pergi.....
DAPAT NAIK BRIDGE NI

DAPAT LAWAT TEMPAT NI

DAPAT RELAX-RELAX MACAM NI

DAPAT NAIK CABLE NI

DAPAT NAIK NI
 Ok la yang last pic tu kalau tak kena bayar..free ditanggung opis..saya ON je :)

hmm...nak pergi ke tak nak?


0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei