Saturday, October 06, 2012

setia bersama..Daiso

on 10/06/2012 12:12:00 PM
Semalam dah tanya en.suami dan dia pun dah bagi green light untuk pergi ke Langkawi  

(happy memang happy tapi dia pun memang sentiasa sokong dan bagi keizinan nak pergi mana-mana atau nak sambung study macam sekarang ni cuma Sha kena sentiasa alert tugas Sha sbg ummi, wife, staf opis dan student..penat tapikan bila kita niat semua usaha dan kerja-kerja kita tu sebagai ibadat..insyaAllah pahala yang kita dapat)

Cuma bila dah study ni..serius takde masa nak berniaga baby clothing.. (sedih..)

cuma amik handmade order je tu pun tak boleh rushing-rushing sangat sebab memang tak menang tangan :(

 kes lain..sapa suka pergi Daiso? pada sesapa yg tak tau Daiso adalah kedai menjual barangan Jepun..macam-macam ada dan segalanya cuma RM5!

(seriiously..kalau nak beli pun lebih baik beli barangan yang betul-betul berbaloi dengan harga RM5..kalau setakat sudu harga RM5 tak payah ler...)

Sha memang suka barangan Jepun..anything just name it, adik Sha penah accidentally pergi the biggest store Daiso at Sunway Pyramid dan belikan Sha beg laminated kaler biru polkadot putih dan buku kraf Daiso yang ada siri-siri dari no 1 - 4 cuma dia belikan no.1 jer coz harganya RM5 dan dia cuma budak sekolah jer time tu

(Sha ada belikan untuk mak mertua sekali buku siri 1-4 time anniversary dia hehe..well dia memang suka benda-benda macam ni gak)

almost like this (yes..i google it)


Time tu la hati rasa melonjak-lonjak nak ke Daiso so when i heard the shop will be opening the branches at Harbour Palace, Klang.....(can u imagine my excited now?)..

but the funny thing is..i didn't go there first coz masa jalan-jalan kat Jusco Bukit Tinggi suddenly i discovered Daiso newly open there.. (surprisingly awwwWWW) 

here's the pic (again google it)




Ok pergi juga Daiso Harbour Palace..tak ingat dah tarikh..masa pembukaan tak dapat pergi sebab bz bee dgn macam2 hal...

tak kisah la tu..janji pergi juga :)


Kat Harbour Palace pun ada Mr. DIY at lower ground floor which i constantly go..selalunya akan ada 1 tempat yang dorang akan lambak barang dgn harga yang murah..macam hari tu Sha sempat beli sign 'toilet' yang ada cute bear dgn harga 50 sen jer..simple craft buat dari kain tapi sgt comel :)

balik tu terus gantung sebelah tandas hehe

# today's read : http://jenbowles.typepad.com/jen_bowles_design/2012/03/anthropologie-inspired-berry-basket-storage.html

well..i have a 'thing' for polkadot :)

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei