Saturday, April 27, 2013

Zafar & Zoo Negara

on 4/27/2013 02:17:00 PM
I am so proud of my self sebab berjaya redah jalan sampai ke Zoo Negara with Ain and my precious Zafar

:) tak boleh berhenti senyum..hehe

A nice trip to Zoo Negara for Zafar Afif upcoming birthday on 11 May

He turn 3 Years old

lagi bape tahun je dah boleh ikut solat ke masjid..

Beberapa gambar untuk di kongsi bersama













hmm..ni 2nd location utk tahun ni..ke mana lagi lepas ni?

ummi nak tunaikan janji ummi pd Zafar (my little khalifah) bawak jalan2 kat byk tempat tahun ni..

always be ready dear..mark my promise!

0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei