Thursday, May 08, 2014

Mei 2014

on 5/08/2014 04:10:00 PM 0 mesej
Dah lama tak update
sibuk dgn segala mcm hal
Shaz Clozet pun xdpt berjalan..merangkak pun tak..buat masa ni Sha rehatkan sebab hal-hal study yg dah pun cukup memeningkan fikiran.

2014
Ape yang baru? haha dah masuk Mei pun :)
Hal study masih tegar utuh berdiri..cuma waktu ke lain tu dah takde masa
Hal kerja lagi la sibuk..
Hal Zafar..ahad ni dia genap 4thn..amazing..cepat sungguh masa mencuri ruang
cari ruang menyorok nak nangis kuat2..dia dah membesar *sob sob*
dah ada netbook sendiri
dah pandai solat sendiri
dah pandai iqra'
dah pandai (sungguh pandai) mengomel macam2
dah pandai suruh ummi dia pegi mandi (in the mean time..dia sibuk dgn krayon dan drawing book)
posing memang no 1..bukti dibawah hehe

Hari sabtu minggu lepas..sepertimana yg dijanjikan dgn dia
kembali melawat Zoo Negara (dah promise every year akan bawa dia setiap Mei sempena besday)
Kemudian banding pic lama dia (setahun yg lepas) dengan yg baru pergi ni...dah membesar..

Ummi sayang Zafar













 


 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei