Monday, October 05, 2015

Order : Fridge Magnet & Vanity Mirror yang comel

on 10/05/2015 11:49:00 AM
Saya follower tegar Telekung Project ?
kerja-kerja amal yang Pn. Azila Aziz yang bermula dengan perkhidmatan mencuci telekung bagi saya satu perbuatan yang sangat baik. dari situ dia berkembang dan akhirnya projek terbaru adalah dengan support anak perempuannya,Sofea dalam bisnes kecil-kecilan juga atas dasar amal.
 
Bagus kan dorang ni?
 
Sofea ada buat jualan Vanity Mirror & Fridge Magnet yang comel seperti di bawah


boleh checking kat page Buai Edge untuk info yang latest

Hari tu ada design baru siap ada promotion postage free - combo RM5 je

Sha grab yang ini


sweetkan?

paling penting dapat beli barang yang kita minat
dan at the same time boleh beramal :)


0 mesej:

 

Inspirasi Sha Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei